Onze mensen

Is uw regeling al Wgr-proof of heeft u vragen over het wijzigen van uw regeling?

Guido Lafeber

Spreek een adviseur
Onze adviseurs staan voor je klaar

In vrijwel iedere opdracht zitten interessante en uitdagende 'nieuwigheden' waarmee mijn van nature nieuwsgierige aard wordt geprikkeld.

Victor Eiff

spreek een adviseur
Onze mensen

Adviseur Bestuur, Organisatie en Bedrijfsvoering

Ben jij die Adviseur die wil bijdragen aan echte oplossingen voor de maatschappelijke vraagstukken van deze tijd?

Als Adviseur Bestuur, Organisatie en Bedrijfsvoering bij KokxDeVoogd werk je in multidisciplinaire teams aan strategische adviezen, samenwerkingsverbanden, en organisatorische vraagstukken voor overheden, met focus op persoonlijke ontwikkeling, samenwerking en maatschappelijke waardecreatie.

Functieomschrijving 

Als Adviseur bij KokxDeVoogd speel je een cruciale rol binnen onze multidisciplinaire teams. Je krijgt de ruimte en wordt gestimuleerd om jouw kennis en vaardigheden in te brengen en verder te ontwikkelen. Door te werken aan diverse opdrachten, groeit jouw expertise snel. Heb je passie voor het functioneren van de overheid en het creëren van maatschappelijke waarde? Dan is deze positie iets voor jou.

Jouw profiel

  • Academisch werk- en denkniveau in een relevante studierichting, zoals bestuurskunde, politicologie, staats- en bestuursrecht, organisatiewetenschappen of economie.
  • Minimaal 4 jaar werkervaring als Adviseur/onderzoeker bij een adviesbureau of als strategisch adviseur bij een grotere gemeente, samenwerkingsverband, provincie of waterschap.
  • Ervaring met complexe beleids- en uitvoeringsonderzoeken en vraagstukken op het gebied van organisatievormen en governance binnen de publieke sector.
  • Uitstekende adviesvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Kernactiviteiten

  • Samenwerkingsverbanden tussen overheden effectief laten werken.
  • Overheden en samenwerkingsverbanden adviseren op het gebied van proces, inhoud en governance.
  • Onderzoeken uitvoeren, rapporten en regelingen schrijven.
  • Strategische (her)oriëntaties en complexe vraagstukken aanpakken.
  • Trainingen en sessies organiseren en begeleiden.
  • Een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en professioneel adviesvermogen.
  • Daadkracht, stressbestendigheid en organisatorische vaardigheden.
  • Samenwerkingsgericht en betrouwbaar.

Wat wij bieden

  • Een aantrekkelijk salaris tussen € 4.000,- en € 6.250,- inclusief een aantrekkelijke bonusregeling.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een mobiel, laptop, NS-Businesscard, en op termijn een auto van de zaak.
  • Een royaal persoonlijk opleidingsbudget.
  • De mogelijkheid om hybride te werken met thuiswerkvergoeding.
  • Een stimulerende en multidisciplinaire werkomgeving bij een groeiend bureau.
  • Focus op onderlinge samenwerking, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling.
  • Kansen om je te ontwikkelen tot een brede consultant met juridische, bestuurskundige en organisatorische deskundigheid.

Over ons

KokxDeVoogd werkt aan maatschappelijke opgaven en samenwerkingsvraagstukken tussen alle lagen van overheden, veelal in het fysiek en sociaal domein. Jij draagt daarmee in teamverband bij aan het beter functioneren van gemeenten, provincies, waterschappen en de Rijksoverheid.

We helpen overheden in alle fasen van samenwerking, van het nadenken over de vraag moet ik samenwerken, hoe richt ik mijn samenwerking in zodat deze écht gaat werken tot het stoppen van samenwerkingen. In al deze fasen kun jij meewerken aan vernieuwende en creatieve oplossingen.

Daardoor help je mee aan het vormgeven van een toekomstbestendige overheid. Als adviseur doe je dat in verschillende rollen: adviseur, onderzoeker of procesbegeleider. In al deze rollen is creativiteit, voorwaarts denken en werken aan draagvlak en veranderingsprocessen een onderdeel. Als je passie hebt voor het functioneren van de overheid en het creëren van maatschappelijke waarde, dan is deze positie iets voor jou.

Wij zijn toekomstgericht en geloven in de kracht van de overheid. Die kracht ontketenen wij als adviseurs, onderzoekers en projectmanagers, in nauwe samenwerking met onze klanten. Door te denken en te werken op een unieke, multidisciplinaire manier: over expertises, afdelingen, beleidsdomeinen en organisaties heen. Soms binnen hokjes, vakjes en lijntjes, soms erbuiten of er boven. Want de grootste maatschappelijke opgaven en samenwerkingsvraagstukken vragen per definitie om een multidisciplinaire en doordachte aanpak.

Naast vakkennis en een gezonde ambitie om iedere opdracht tot een succes te maken, delen wij werkplezier en maatschappelijke betrokkenheid met elkaar. Ons bureau staat bekend als inhoudelijk en procesmatig sterk, onafhankelijk, transparant, oplossingsgericht en verbindend.

Wij gaan informeel met elkaar om en voor ons staat groei en kwaliteit van het team hoog in het vaandel!

Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Santje Schaap van JS Consultancy via SantjeSchaap@jsconsultancy.nl of 06-5113 5793. Daarnaast kan je ook direct solliciteren voor deze functie op de website van JS Consultancy via deze link